Κατηγορίες Προϊόντων
Όροι χρήσης
<Επιστροφή

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Οι  αγορές προϊόντων που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος υπόκεινται στις διατάξεις των γενικών όρων χρήσης, τους οποίους ο χρήστης πρέπει να διαβάσει πριν προβεί σε οποιαδήποτε αγορά.

Οι παρόντες Όροι Χρήσης δύναται να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Παρακαλείσθε να ελέγχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους κάτωθι Όρους Χρήσης καθώς η συνεχής χρήση της ιστοσελίδας μας συνεπάγεται ότι αποδέχεστε αυτές τις αλλαγές.

Για την εκτέλεση ηλεκτρονικής παραγγελίας και για την έκδοση του νόμιμου παραστατικού, απαιτείται η δημιουργία ενός λογαριασμού χρήστη και κατ επέκταση θα σας ζητηθούν ορισμένα προσωπικά στοιχεία, όπως (ονοματεπώνυμο πελάτη, διεύθυνση, ταχ.κώδικας, τηλέφωνο email κτλ).

Ο χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για όλες τις αγορές και τις εν γένει κινήσεις μέσω του λογαριασμού του και έχει την υποχρέωση  ακόμα να γνωρίζει  ότι τα πωλούμενα από την επιχείρηση προϊόντα πρέπει να χρησιμοποιούνται  σύμφωνα με τους όρους και τις οδηγίες των κατασκευαστών.

Η επιχείρηση ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για την διαθεσιμότητα των προϊόντων , αλλά εγγυάται για την άμεση ενημέρωση των πελατών της περί μη διαθεσιμότητας των προϊόντων.

Η επιχείρηση δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε μορφής ζημιά υποστεί από δική του υπαιτιότητα ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και παρά τη γνώση των όρων της παρούσας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σας προσφέρονται τρείς τρόποι παραγγελίας:

1) Μέσω του e-shop: αφού βρείτε τα προϊόντα που επιθυμείτε, τα τοποθετείτε στο "Καλάθι’’ και κατόπιν ακολουθείτε τα επόμενα βήματα για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

2) Τηλεφωνικά καλώντας μας στο 2310-954310.

3)Με μια επίσκεψη στο κατάστημά μας στη Μ. Μπότσαρη 93.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 100,00 € εντός του Ν. Θεσσαλονίκης

Το κόστος των μεταφορικών για παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα και για παραγγελίες κάτω των 100,00€ εντός του Ν. Θεσσαλονίκης, επιβαρύνει τον πελάτη και γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο παραγγελιών για την καλύτερη δυνατή τιμή μεταφορικών, η οποία διαφέρει ανάλογα το βάρος και τις διαστάσεις του εμπορεύματος.

Όλες οι αποστολές γίνονται με courier την οποία επιλέγετε εσείς από τις ACS και Γενική Ταχυδρομική.

Η παραγγελία σας αποστέλλεται την ίδια ημέρα, με προϋπόθεση ότι θα γίνει πριν τις 15:00 και παραλαμβάνεται μετά από 1 με 3 εργάσιμες ημέρες εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, ενημερώνεστε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά και κατόπιν συνεννοήσεως επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας. Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται με courier στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει.

Ο πελάτης δεν είναι υποχρεωμένος να παραλάβει συσκευασία η οπoία είναι αλλοιωμένη ή έχει ανοιχτεί κατά τη μεταφορά. Σε περίπτωση αποδοχής του δέματος από τον πελάτη, η εταιρία δεν έχει καμιά υποχρέωση να προβεί σε αλλαγή ή αντικατάσταση τυχόν κατεστραμμένου ή απολεσθέντος είδους, αφού τα εμπορεύματα, με οποιαδήποτε μεταφορική, ταξιδεύουν πάντα με ευθύνη του πελάτη και μόνο.

Ενδεχόμενη επιστροφή και αλλαγή προϊόντος είναι δεκτή, εφόσον το προϊόν επιστραφεί όπως παραλείφθηκε. Η επιστροφή των προϊόντων βαραίνει τον πελάτη.

Σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπεύθυνο παραγγελιών όπου συμφωνείτε η αποστολή του προϊόντος με courier στην διεύθυνση του καταστήματος συνοδευόμενο από το παραστατικό πώλησης και σε διάστημα εντός 15 ημερών από την έκδοση του παραστατικού. 

Τα προϊόντα που ανήκουν σε ειδικές παραγγελίες, δεν επιστρέφονται. 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Διατίθενται τρείς τρόποι πληρωμής:

1) Αντικαταβολή

Έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και να πληρώσετε το μεταφορέα την στιγμή που θα τα παραλάβετε. Το κόστος  διαχείρισης της αντικαταβολής ανέρχεται στα 3,00 € .

2) Κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρίας μας.

Κάνοντας μια παραγγελία μέσω του site και επιλέγοντας τρόπο πληρωμής "κατάθεση σε τράπεζα", η παραγγελία σας μπαίνει σε αναμονή και περιμένετε ενημέρωση από την εταιρία προκειμένου να προβείτε στην κατάθεση. Αφού ενημερωθείτε κάνετε την κατάθεση και μας ενημερώνετε με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

·         στέλνοντας την απόδειξη κατάθεσης με fax στο 2310-954311

·         στέλνοντας ένα e-mail για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο ydrthe@otenet.gr

·         τηλεφωνικά στο 2310-954310

Η παραγγελία σας αποστέλλεται την ίδια μέρα και το παραλαμβάνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Τα έξοδα τραπέζης επιβαρύνουν πάντα τον καταθέτη.

Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 2-3 ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας.

Δικαιούχος : ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΕ

1. IBAN Alpha Bank GR85 0140 4130 4130 0200 2001 552

 2. ΙΒΑΝ Eurobank : GR28 0260 1240 0003 3020 0524 680

Προσοχή : Η παραγγελία θα ξεκινήσει να επεξεργάζεται μόνον όταν έχει δοθεί η ενημέρωση ότι έγινε η κατάθεση. Ως εκ τούτου, προϊόντα παραγγελίας δεν μπορούν να κρατηθούν για την παραγγελία σας πριν από την κατάθεση.

3) Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. 

Μπορείτε να  χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα Mastercard, Visa οποιασδήποτε τράπεζας, με τη δυνατότητα δόσεων ή όχι.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελία σας έχοντας μαζί σας την κάρτα και την ταυτότητα σας. Η παραλαβή της παραγγελίας σ’ αυτή την περίπτωση δεν επιτρέπεται από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από το κατάστημα μας θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητα του.  Η χρέωση της κάρτας θα γίνεται μόλις ξεκινάει η επεξεργασία της παραγγελίας σας. Με δεδομένη την ευαισθησία ακόμα και των προπληρωμένων καρτών, είμαστε υποχρεωμένοι το αργότερο σε 7 ημερολογιακές ημέρες από την παραγγελία σας, να έχουμε "τραβήξει" τα χρήματα από την κάρτα σας. Σε περίπτωση που από την παραγγελία σας , ένα ή περισσότερα προϊόντα είναι εκτός στοκ , θα πρέπει να χρεωθεί όλο το ποσό στην κάρτα σας και κατόπιν συνεννόησης με εσάς, να γίνει επιστροφή χρημάτων μέσω την ίδιας της κάρτας. (αυτό γίνεται για να μπορέσουν τα χρήματα να εισέλθουν στην "κατοχή" μας , διότι το φαινόμενο με προπληρωμένες κάρτες οι οποίες τη στιγμή της παραγγελίας έχουν χρήματα, αλλά μετά από κάποιες ημέρες, όταν πρόκειται τα χρήματα να περάσουν στην "κατοχή" μας, αυτά δεν υπάρχουν είναι πάρα πολύ συχνό).  

 
Προστασία προσωπικών δεδομένων
    Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών του ydravlikoi.com.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).
    Η εταιρία μας ενεργεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και στοχεύει στην καλύτερη εφαρμογή της ορθής πρακτικής σε ότι αφορά το Internet.
 
Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων.
    Το ydravlikoi.com.gr διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.
      Το ydravlikoi.com.gr διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης / χρήστης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, οικονομικούς και φορολογικούς.
    Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του.
    Επισκέπτες / χρήστες του ydravlikoi.com.gr που είναι ανήλικοι έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του ydravlikoi.com.gr μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση υποβολής τέτοιων στοιχείων από ανήλικους το ydravlikoi.com.gr διαγράφει τις σχετικές πληροφορίες.